Skip to product information
1 of 1

Trio Verde

Ulei esențial de Portocale

Ulei esențial de Portocale

Regular price 19,00 lei RON
Regular price Sale price 19,00 lei RON
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Cantitate

Uleiul esențial de portocale este un produs natural obținut prin presarea cojilor de portocale. Acesta are un parfum plăcut și un gust aromat, fiind adesea folosit în cosmetice, parfumuri, alimente și produse de curățare. Cu proprietăți antiseptice, antiinflamatorii și relaxante, uleiul de portocale este un ingredient popular în aromaterapie și poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și depresiei. De asemenea, acesta poate susține sistemul imunitar, facilitând procesul de vindecare a rănilor și a altor probleme de piele.

Ingrediente

CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL (Ulei esențial de portocale)

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

ATENȚIONĂRI

- Uleiurile esențiale sunt destinate exclusiv utilizării externe și nu trebuie ingerate.

- Nu folosi niciodată uleiuri esențiale nediluate, ci întotdeauna în amestec cu un ulei de bază (ex. ulei de jojoba sau de cocos).

- Nu folosi uleiuri esențiale nediluate pe copii mici, femei gravide sau care alăptează sau persoanele care suferă de boli grave sau sunt sub tratamente medicamentoase.

- Evitați contactul cu ochii, nasul sau gura în timpul utilizării uleiurilor esențiale.

- Dacă apar reacții alergice sau iritații, încetează imediat folosirea uleiurilor esențiale și consultă medicul.

- Asigură-te că uleiurile esențiale sunt depozitate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat, departe de copii și animale de companie.

- Nu folosi uleiuri esențiale scadente sau expirate, deoarece acestea pot cauza iritații sau alte afecțiuni.

- Întotdeauna consultă un specialist înainte de a utiliza uleiuri esențiale pentru terapii sau alte tratamente.

Țara de origine: Italia

View full details