Certificări

Calitatea serviciilor nostre este atestată de certificarea ISO 9001/2015 - Managementul Calității - acordată de către TüV Rheinland.

TüV Rheinland

imagealt

Trio Verde este o companie certificată de TUV Rheinland. Aceste certificate atestă respectarea standardelor privind siguranța și clasificarea produselor, sistemelor de management, proceselor de producție și personalului.

Certificatele sunt eliberate de TUV Rheinland AG, o organizație de certificare și servicii tehnice cu sediul  în Köln, Germania, având birouri suplimentare în Europa, Asia, Africa și America.

TÜV-urile sunt firme germane de consultanță care sunt specializate în atestarea conformității cu diferite standarde recunoscute de siguranță și calificare. TÜV Rheinland este cea mai mare dintre cele trei mari TÜV din Germania și cea mai recunoscută la nivel mondial.

Certificatele TÜV Rheinland sunt certificate recunoscute la nivel global care respectă standardele impuse unei industrii la nivel internațional. Ca atare, ele oferă o metodă pentru industriile reglementate și companiile contractante de a verifica autenticitatea declarațiilor de siguranță ale unei companii prin confirmarea independentă a certificării acestora în baza de date TÜV Rheinland.

Personalul, compania și produsele utilizează certificarea și mărcile de certificare aferente pentru a face cunoscute respectarea regulilor privind standardele de siguranță la care se supun având astfel acces pe piețele care necesită o certificare de siguranță pentru un produs sau serviciu.